Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii Executive search and selection
1 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Recrutarea & selectia de directori \"Executive search and selection\" este unul din lucrurile pe care le facem foarte bine, de vreme ce partenerii nostri au ocupat si ei posturi de conducere de top, si au impreuna mai mult de 20 de ani de expertiza in gasirea celor mai potriviti manageri pentru clientii nostri.

Identificarea celor mai potriviti candidati: folosim toate instrumentele, de la cele traditionale-baza de date proprie cu candidati, pana la cele mai moderne- social media recruiting;, professional networking; business networking , \"social engineering\".

Avantajul nostru comparativ cel mai puternic, pana la urma, este cunoasterea amanuntita a pietei de talente, urmare experientei bogate in domeniu a partenerior firmei noastre.

Evaluarea candidatilor pentru posturi conducere: folosim cu succes cele mai moderne instrumente de evaluare-centre de evaluare, interviuri de competente, pentru a crea profilul profesional al candidatilor; clientul are de castigat de pe urma muncii noastre constiincioase si temeinice-evaluarile noastre sunt obiective si de incredere, iar clientul poate lua decizii importante pe baza lor.
Din Gura in Gura